Schapenwol crème

Crèmes van schapenwol

Deze crèmes bevatten natuurlijk wolvet (lanoline) uit de afgeschoren wol van het schaap. Wolvet verzacht, beschermt en werkt genezend bij huidproblemen.

Welke soorten verkopen wij?

Schapenwol handcrème

Maakt droge schrale handen heerlijk zacht en laat kloven verdwijnen. Er zijn twee soorten hancrème: met of zonder parfum. De handcrème met parfum is in een potje en tube verkrijgbaar.

Schapenwol voetencrème

Ideaal bij een ruwe en droge huid, eeltplekken, kloven en zere hakken. Met verfrissende menthol en kamfer. De teatree helpt tegen kalknagels, voetschimmel en voetengeur. Deze crème is verkrijgbaar in een potje en tube.

Schapenwol huidcrème

De schapenwol huidcrème lijkt op de handcrème, maar is soepeler en smeert makkelijker uit. Ideaal om grote oppervlakten van het lichaam te verzorgen. Er zijn twee soorten huidcrème: met of zonder parfum.

Schapenwol gezichtscrème

Met deze heerlijk verzorgende crème voelt uw huid weer zacht en soepel aan. De gezichtscrème is zowel geschikt voor de gevoelige als de normale huid, voor dag en nacht.

Wolvet

Dit zuivere en onbewerkte wolvet heeft extra helende werking op de huid. Speciaal voor kleine vervelende plekjes, diepe kloven of een extreem drooge huid. Smeert beter na verwarmen voor gebruik.

Lanoline

Lanoline bestaat uit 70% wolvet en 25% water. dit mengsel maakt het wolvet beter smeerbaar en opneembaar voor de huid. Lanoline heeft dezelfde werking als wolvet. Smeert beter na verwarmen voor gebruik.