Verse groente en fruit

Diverse soorten fruit

Voor het lekkerste verse fruit in verschillende soorten en maten bent u bij ons aan het juiste adres. Wat dacht u van lekkere frisse appels en peren uit eigen boomgaard? Daarnaast verkopen wij het lekkerste fruit van het seizoen, zoals onze Zeeuwse Zonnekersen, aardbeien en pruimen. Koop hier online uw verse fruit!

Kersen

U kunt bij ons terecht voor de lekkerste Zeeuwse Zonnekersen. Deze dikke zoete kersen zijn in de zomer een ware delicatesse! De kersen onderscheiden zich in grote, stevigheid en unieke smaak. Deze verrassende smaak ontstaat doordat de Zonnekersen na rijping in de volle zon worden geplukt en doordat ze groeien in de zilte zeelucht en jonge zeeklei. De Zonnekersen worden geteeld onder een overkapping die bescherming biedt tegen regen–, water– en vogelschade. Wilt u meer weten over de manier waarop deze lekkere vrucht geteeld wordt? Vraag ernaar in de winkel en wij vertellen u graag meer.

Daarnaast kunt u ook zelf ervaren hoe het is om Zonnekersen te plukken! Elke zomer organiseren wij een kersenplukdag. Gedurende deze dag kunt u zelf uw eigen Zonnekersen plukken voor een scherpe prijs! Wilt u op de hoogte blijven voor de data van onze plukdagen? Meld u dan nu aan voor de nieuwsbrief.

Diverse groenten

Ook kunt u bij ons terecht voor lekkere verse groenten, zoals knapperige sla, wortelen, witlof, aardappelen, champignons, uien, tomaten, paprika en nog veel meer. Koop hier online uw verse groenten!