Schapenwol handcrème

Maakt droge schrale handen heerlijk zacht en laat kloven verdwijnen. Er zijn twee soorten hancrème: met of zonder parfum. De handcrème met parfum is in een potje en tube verkrijgbaar.

Schapenwol gezichtscrème

Met deze heerlijk verzorgende crème voelt uw huid weer zacht en soepel aan. De gezichtscrème is zowel geschikt voor de gevoelige als de normale huid, voor dag en nacht.

Wolvet

Dit zuivere en onbewerkte wolvet heeft extra helende werking op de huid. Speciaal voor kleine vervelende plekjes, diepe kloven of een extreem drooge huid. Smeert beter na verwarmen voor gebruik.

Tube's schapenwolcrème

De tube's schapenwolcrème zijn verkrijgbaar in drie varianten namelijk: schapenwol handcrème, schapenwol voetcreme, schapenwol gezichtscrème.

Lanoline

Lanoline bestaat uit 70% wolvet en 25% water. dit mengsel maakt het wolvet beter smeerbaar en opneembaar voor de huid. Lanoline heeft dezelfde werking als wolvet. Smeert beter na verwarmen voor gebruik.

Schapenwol neutraal crème

Het natuurlijke wolvet voedt de huid met essentiële vetten en herstelt de opperhuid. Hierdoor kan de huid meer vocht vasthouden en voelt weer zacht en soepel aan.